Nieuwsbericht

Wout van Bommel on tour

Profielfoto van Geertje Hazenberg
8 oktober 2024 | 1 minuut lezen

Professor van Bommel is één van ’s werelds meest vooraanstaande experts op het gebied van verlichting. Hij deelt zijn diepgaande kennis en jarenlange ervaring wereldwijd tijdens lezingen en masterclasses. Voor de NSVV heeft hij de afgelopen jaren een 10-daagse collegetour georganiseerd voor lichtspecialisten die hun horizon willen verbreden.

Dit winterseizoen presenteert hij een collegetour on tour, bestaande uit 7 inspirerende woensdagmiddagsessies waarin vier fundamentele thema’s rond verlichting uitgebreid worden behandeld. De behandeling van elk thema biedt een volledige verdieping in het onderwerp. U kunt zich inschrijven voor individuele thema’s of de complete serie volgen.

De colleges zijn speciaal ontwikkeld voor lichtprofessionals met praktische ervaring, die hun kennis willen vernieuwen, verbreden en verdiepen. Elk thema wordt vanuit de basis uitgelegd en groeit door naar academisch niveau. Deze collegetour is daarmee ook toegankelijk voor gemotiveerde licht-enthousiastelingen die nog weinig ervaring hebben, maar klaar zijn voor een uitdagende leerervaring.
Omdat je je nu ook kunt inschrijven voor separate thema’s, is het misschien ook voor eerdere cursisten van Wout van Bommel interessant om hun kennis te updaten en te verfrissen.